Tuomo Kurikka toimii Siikajoen Kuidun Täyskuitu-myyjänä

Hei, olen Tuomo Kurikka.
 
Toimin uutena Täyskuitu-myyjänä Siikajoella. Koulutusalani on tietojenkäsittely, jota olen opiskellut Oulun yliopistossa.
 
Kaverini vinkkasi minulle Täyskuitu-myyjän paikasta ja innostuin tehtävästä. Olen kiinnostunut tekniikan ja ihmisten parissa työskentelystä.
 
Valokuitu on mielestäni hyvä satsaus jouhevaan netinkäyttöön. Valokuitu lopettaa netin pätkimisen ja vastaa netin tiedonsiirtohaasteisiin todella pitkälle tulevaisuuteen.
 
Minuun voi olla yhteydessä puhelimella (puh. 050 414 3571) , sähköpostilla osoitteeseen; tuomo.kurikka@netplaza.fi tai sitten minut voi kutsua käymään kotona, jos haluaa jutella ja perehtyä valokuituliittymään rauhassa. Minulta saa kysyä ihan mitä vaan valokuituliittymiin liittyvistä asioista.
 
Minua voi myös tavata Siikajoella kyläilloissa sekä erilaisissa tapahtumissa: kutsu minut mukaan tapahtumiin, jossa valokuitua kannattaisi esitellä!