Siikajoen Kuidun päivitetty palveluhinnasto

Siikajoen Kuidun palveluhinnasto

Hinnasto:

Liittymismaksu 100 € pitää sisällään verkon rakentamisen kotiin asti sekä tarvittavat asennukset ja materiaalit (pois lukien kotipäätelaite). 100 € maksuun sisältyy sisäkaapelointia 5 m sekä tarvittavat kaapelit ym. materiaalit. Tämä paketti riittää ylivoimaisesti suurimmalle osalle kotitalouksista. Liittymä sisältää valokuituliittymän urakoinnin kiinteistöön enintään 500 m päähän runkoyhteydestä. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 500 m, Siikajoen Kuitu vahvistaa uuden hinnan.

Jälkiliittymämaksu on 1200 €,kun rakentaminen kyseisellä hankealueella on jo aloitettu. Jälkiliittyjä sovitetaan jo tehtyyn rakentamissuunnitelmaan, mikä voi aiheuttaa rakentamisaikatauluun muutoksia. Tilaamalla liittymän hyvissä ajoin vältät jälkiliittymämaksun!

Jälkiliittymämaksu on 2400 €, kun rakentaminen alueella on jo tehty ja koneet joudutaan tuomaan takaisin alueelle. Samaa hintaa noudatetaan 1.1.2021 alkaen, kun valtiontuen käyttö valokuiturakentamiselle on päättynyt. Tilaamalla liittymän hyvissä ajoin vältät jälkiliittymämaksun!

Jälkiliittymishintaan lisätään kotipäätelaitteen hinta 248 € (CTS-FWR5-3105 tai vastaava, sisältäen asennuksen ja testauksen, kuidun päättämisen kiinteistöön sekä tarvittavat tarvikkeet).

Tilauksen peruutusmaksu on 400 €, jos asiakas päättää perua liittymän ennen kuin sen rakentaminen on aloitettu. Maksulla katetaan suunnittelu- ja valmistelukustannuksia. Mikäli liittymän rakentaminen on jo ehditty aloittaa, veloitetaan siitä aiheutuneet lisäkustannukset peruutusmaksun lisäksi.

Kotipäätelaite tarvitaan liittymän käyttöön. Päätelaite maksaa asennustöineen 248 €.

Siikajoen Kuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta: 100/100 Mbps 39,90 €/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90 €/kk. Jälkimmäiseen liittymänopeuteen sisältyvät IPTV:n peruskanavat: IPTV vaatii toimiakseen erillisen digiboxin, jonka voi tilata Maxivisionilta.

Sisäasennuskaapeli 15 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 15 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Sisäasennuskaapeli 30 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 30 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Teleasennuspalvelua sovelletaan 15 m ja 30 m sisäasennuskaapelin asentamiseen asiakkaan kiinteistössä. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!