Rakentaminen alkaa uusilla alueilla toukokuussa

Siikajoen valokuituverkon rakentaminen etenee ja pääsemme aloittamaan työt uusilla alueilla jo toukokuun ensimmäisellä viikolla. Tämän uutisen kartoista näet ne alueet, joissa rakentaminen on tarkoitus aloittaa. Ensimmäisenä vuorossa on teiden alitus kaapeleita varten ja tämän jälkeen aloitetaan varsinainen kaapelointi.

Edullinen 100 € liittymämaksu on voimassa tämän sivun karttoihin merkityillä sinisillä/violeteilla alueilla sunnuntaihin 3.5.2020 asti. Kun rakentaminen alueilla aloitetaan, uusista liittymätilauksista veloitetaan jälkiliittymämaksu, joka on 1200 €. Tilaamalla valokuituliittymän viipymättä vältät jälkiliittymämaksun. Punaisella merkityillä alueilla rakentaminen on käynnissä, ja niissä on jo voimassa jälkiliittymämaksu. Jälkiliittymähinnaston piiriin kuuluvat alueet pääset katsomaan täältä.

Voit tilata liittymän sähköisesti sivultamme tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme p. 08 2370 6789 tai Täyskuitumyyjä Tuomo Kurikalle p. 050 414 3571. Poikkeustilasta johtuen myyjämme ei voi tehdä kotikäyntejä, eikä tilausta voi palauttaa paperisena versiona. Palveluhinnastomme on kokonaisuudessaan katsottavissa täältä.

Tiedotamme rakentamisen etenemisestä sekä näiden nettisivujen kautta että Facebook-sivuillamme: https://www.facebook.com/siikajoenkuitu/ Seuraamalla tiedottamista pysyt perillä siitä, missä koneet liikkuvat.

 

Rakentamisalueet toukokuusta lähtien

Sinisellä/violetilla merkatuilla alueilla rakentaminen käynnistyy toukokuussa teiden alituksilla. Näillä alueilla 100 € liittymämaksu on voimassa vielä 3.5.2020 asti.

Punaisella merkatuilla alueilla rakentaminen on jo käynnistynyt. Näillä alueilla on voimassa 1200 € jälkiliittymämaksu. Nämä alueet löydät tarkemmin kuvattuna myös aikaisemmasta tiedotteestamme.

Pääset zoomaamaan karttoja klikkaamalla haluamaasi karttaa hiirellä. Kartan klikkaaminen aukaisee sen uudelle sivulle.

Rakentamisalueet Siikajoelta Revonlahdelle

 

Rakentamisalueet Revonlahdelta Paavolaan