Maxivision – Parhaat TV-palvelut, TV-kanavat ja kanavapaketit HD-laadulla

Haluatko katsoa tv-lähetyksiä parhaalla laadulla, ilman häiriöitä?

 

Maxivisionin IPTV-palvelu ja digiboksi 1000/1000 Mbps -liittymiin

Siikajoen Kuidun 1000/1000 Mbps -liittymiin sisältyy kaksi Maxivision Peruspalvelu-kanavapakettia. Tarvitset Maxivisionin digiboksin katsoaksesi tv-lähetyksiä IPTV-palvelun kautta televisiollasi.

  1. Jos sinulla ei ole ennestään Maxivisionin IPTV-palvelua ja digiboksia käytössäsi, voit hankkia ne samalla, kun aktivoit valokuituliittymäsi. Liittymän aktivointikoodi toimitetaan sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä, sekä linkki digiboksin ostamiseen ja IPTV-palvelun käyttöönottamiseen. Klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä, pääset ostamaan digiboksin Maxivisionin nettisivuilta. Näin pääset katsomaan digiboksin kautta 18 HD-kanavaa sekä ottamaan käyttöön kaikki kuituliittymääsi kuuluvat Maxivisionin asiakasedut. Ongelmatilanteissa ota yhteys asiakaspalveluun tai tilaa aktivointilinkkisi uudelleen.
  2. Jos sinulla on muualta kuin Siikajoen Kuidulta hankittu Maxivisionin IPTV-palvelu käytössäsi jo entuudestaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta saat siirrettyä IPTV-palvelusi Siikajoen Kuidun tilauksesi yhteyteen ja hyödynnettyä etusi. Kun soitat asiakaspalveluumme, ota Maxivisionin boxin tunniste valmiiksi esille. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse info@siikajoenkuitu.fi tai puhelimitse 09 68296033.
  3. Jos sinulla on kaksi televisiota, saat kuituliittymäsi asiakasetuna myös toiselle digiboksillesi Peruspalvelu-kanavapakettiedun. Etusi arvo yhden Peruspalvelu-kanavapaketin osalta on 6 €/kk, eli kahdella televisiolla palvelun arvo sinulle on 12 €.
  4. Mikäli sinulla on kolme televisiota tai useampi, tilaa niille oma Peruspalvelu-kanavapaketti ja digiboksi suoraan Maxivisionilta. Voit tehdä sen Maxivisionin netin Palvelukeskuksessa omilla tunnuksilla oma.maxivision.fi ensimmäisen digiboksin käyttöönoton jälkeen.

Maxivisionin palvelut 100/100 Mbps -liittymiin

100/100 Mbps -liittymiin ei sisälly TV-etuja. Voit ostaa Maxivision digiboksin ja Peruspalvelu-kanavapaketin suoraan Maxivisionin nettisivuilta.

Mikä on Maxivision?

Maxivision on IPTV-palvelu, joka tuo parhaat TV-kanavat ja kanavapaketit kodin kaikkiin laitteisiin HD-laadulla. Kaapelia tai antennia ei tarvita – nettiyhteys riittää.

Maxivision TV- palvelun käyttämiseksi tarvitset Maxivision digiboksin ja Peruspalvelu-kanavapaketin. Maxivision digiboksi on televisioon ja nettiyhteyteen kytkettävä IPTV-päätelaite. Maxivision Peruspalvelu-kanavapaketti on ensimmäinen askel viihteen valtaväylälle.

Peruspalvelu-kanavapakettiin kuuluu 18 HD-TV-kanavaa, sekä lisäksi Maxivisionin asiakasetuna bonuskanavina Eurosport 1 ja Discovery Channel HD-kuvanlaadulla. Peruspalvelu-kanavapaketin hankittuasi voit ostaa myös muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja. Peruspalvelu-kanavapakettiin sisältyy maksuton mobiilipalvelu, jonka saat käyttöön lataamalla Maxivision Viihde -mobiilisovelluksen. Lisäksi TV-palvelulle hankittavissa kätevä tallennuspalvelu.

Peruspalvelu-kanavapaketin HD-kanavat: YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, Hero, YLE Teema & Fem, FOX, Sub, Jim, Kutonen, TV5, LIV, AVA, Frii, TLC, NatGeo, AlfaTV ja Paramount Network.

Lisätietoja Maxivisionin palveluista saat Maxivisionin nettisivulta.

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin

Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassa on lisäpalveluna 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden Maxivisionin oma.maxivision.fi -palvelukeskuksessa. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

⇐ Palaa etusivulle