Kaapelinäytöt

Suunniteltaessa kaivutöitä tai muita mahdollisesti kaapeleita vaurioittavia toimia. Siikajoen kuidun toiminta-alueella tulee selvittää, onko työalueella kaapeleita. Kaapelivauriot voivat aiheuttaa merkittävää haittaa verkon toiminnalle sekä huomattavan suuria korjauskustannuksia. Mikäli selonottovelvollisuutta ei ole noudatettu, vaurion kustannukset jäävät työn suorittajan vastuulle.
Siikajoen kuidun kaapeleiden sijaintitiedot ovat saatavilla Kaivulupa.fi-palvelusta (sähköposti johtoselvitys@keypro.fi, ma–pe klo 7–17 puh. 0800 133 544).
Mikäli alueella tarvitaan kaapelinäyttö, se on tilaajalle maksuton, mikäli näyttötilaus tehdään vähintään 3 työpäivää etukäteen.
Kun kyseessä on välitön henkilön tai omaisuuden vaara, hätänäytöt tilataan ma–pe klo 7–17 Kaivulupa-palvelun kautta numerosta 0800 133 544.
Hätänäyttölisä palveluaikana 250€, Hätänäyttölisä palveluajan ulkopuolella 350€
Mikäli kaivutöissä sattuu kaapelivaurio tai sellaista epäillään (esim. kaapeli on litistynyt tai kaapelivaipassa on ruhjeita), asiasta tulee kiireellisesti ilmoittaa verkkoyhtiölle, puh. 09 6829 6010, ja kaivanto tulee pitää avonaisena, kunnes mahdollinen vaurio on tarkistettu ja korjattu.