Jälkiliittymähinnasto Siikajoelle

Siikajoen Kuitu on vahvistanut hinnat jälkiliittymille. Jälkiliittymästä on olemassa kaksi muotoa.

  • Jälkiliittyminen maksaa 1200 euroa silloin, kun rakentaminen kyseisellä hankealueella on jo aloitettu. Jälkiliittyjä sovitetaan jo tehtyyn rakentamissuunnitelmaan, mikä voi aiheuttaa rakentamisaikatauluun muutoksia.
  • Jälkiliittyminen maksaa 2400 euroa silloin, kun rakentaminen alueella on jo tehty ja koneet joudutaan tuomaan takaisin alueelle. Samaa hintaa noudatetaan 1.1.2021 alkaen, kun valtiontuen käyttö valokuiturakentamiselle on päättynyt. Liittymä sisältää valokuituliittymän urakoinnin kiinteistöön enintään 500 m päähän runkoyhteydestä. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 500 m, Siikajoen Kuitu vahvistaa uuden hinnan.

Jälkiliittymishintaan lisätään kotipäätelaitteen hinta 248€ (CTS-FWR5-3105 tai vastaava, sisältäen asennuksen ja testauksen, kuidun päättämisen kiinteistöön sekä tarvittavat tarvikkeet).

 

Varmistathan siis, että teet tilauksesi ajoissa ja vältyt jälkiliittymämaksuilta. Alueiden rakentamisesta tiedotetaan, ennen kuin rakentaminen käynnistyy. Koko Siikajoen alueella edullinen tarjous 100€ voimassa toistaiseksi.